Donmak Üzere Olan Yavru Köpegi MASKI Personelleri Kurtardi

Donmak Üzere Olan Yavru Köpegi MASKI Personelleri Kurtardi

Malatya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü personeli 3 arkadas, yolda donmak üzereyken bulduklari yavru köpege yardim elini uzatti.

MASKI personeli Mehmet Emekliel, Yasar Senses ve Yüksel Hasar isimli mesai arkadaslari ise gitmek üzere servis beklerken yol kenarinda bir köpegin hareketsiz yattigini fark etti. Yavru hayvanin nefes alip verdigini gören arkadaslar, hayvani da yanlarina alarak is yerine götürdü. Yavru köpegi sarip sarmalayan arkadaslar, süt vererek, karton kutudan yaptiklari barinagin içerisine koydu. Isçiler sicak ortamda kendine gelmeye baslayan hayvana süt vererek karnini doyurdu.

MASKI Personeli Mehmet Emekliel, birkaç gün daha hayvani misafir edeceklerini belirterek, "Yavru köpegi servis beklerken fark ettik. Hiç hareket etmiyordu ama nefes alip verdigini gördük. Hemen atkilarimizla köpegi sardik. Kuruma götürerek, hayvani isitmaya çalistik. Karton kutudan barinak olusturduk. Hali parçasini kutunun altina yerlestirdik. Son derece sicak bir ortam olusturduk. Yavru köpek kendine geldi. Birkaç gün daha burada bakacagiz" dedi.

"Findik" ismi verilen yavru köpegin, birkaç gün daha MASKI’de bakildiktan sonra ise Malatya Büyüksehir Belediyesi Hayvan Barinagi’na gönderilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile