Dörtçelik Eml Yeni Yüzüyle Öğretime Hazır

Dörtçelik Eml Yeni Yüzüyle Öğretime Hazır

İki binden fazla öğrencisi ile İnegöl'ün en büyük lisesi olan Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, hayırsever katkıları ve okul yönetiminin gayretli çalışmaları ile yeni öğretim yılına hazır.

Bursa İl Özel İdaresi'nden aktarılan kaynak ve hayırseverlerden toplanan paralarla tüm dış cephesi boyanmaya başlanan Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi, yeni yüzüyle 17 Eylül 2012 Pazartesi sabahı öğrencilerine merhaba diyecek. Okulda yapılan yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ertan Kalkanlı, okulunun her zaman yeniliklere açık olduğunu ve gelişmeye devam ettiğini söyledi.

Kalkanlı, "Geçen yıl okulun UMEM projesine dahil olmasıyla çeşitli makinelerin alınmasının yanı sıra İFOR Fuarcılık'tan 100 bin liralık mali destek geldi. Bu yıl da okulumuzun dış cephesini boyatıyoruz. Bununla ilgili İl Özel İdaresi'nden 10 bin liralık kaynak aktarıldı. Boyaları temin ettik” dedi.

İşçilik için 7 bin 500 liralık bir ödeme yapılacağını ifade eden Müdür Ertan Kalkanlı, “Bu parayı okulumuzun öğretmenleri yaz tatillerini tamamen bir tarafa bırakarak, hayırseverleri tek tek dolaşıp temin etti. Dolayısıyla Okul Aile Birliği'ne de bir yük olmadan bu meseleyi halletmiş olduk. İnşallah öğrencilerimizi yeni yüzümüzle, daha güzel bir okulla karşılamış olacağız" dedi.

Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi'ne ilçe halkının büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Ertan Kalkanlı, 17 Eylül'e kadar öğrenci kayıtlarının devam ettiğini sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile