DOSAB'dan Bursaspor'a yeni otobüs

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAP), üyesi sanayici ve işadamlarının katkıları ile alınan otobüs Bursaspor'a teslim edildi. DOSAB tesisleri

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAP), üyesi sanayici ve işadamlarının katkıları ile alınan otobüs Bursaspor'a teslim edildi. DOSAB tesislerinde yapılan törende Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve tüm takım hazır bulundu.

Bursa'nın sanayi ve ekonomide yaşadığı yükselişin ardından sporda da büyük bir ilerleme kaydettiğini anlatan DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan, Bursaspor'un tarihi başarısıyla gurur duyduklarını ifade etti. Kaplan, "DOSAB'lı sanayiciler olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bursaspor'a karşı elimizden gelen her türlü desteği sağlamayı sürdüreceğiz. Bu kapsamda Bursasporumuz'a yakışan yeni bir otobüsü bu gün teslim etmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Takım kaptanı Ömer Erdoğan ise kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, yeni otobüs ile hayırlı galibiyetler alacakları deplasmanlara gidip-gelme temennisinde bulundu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da, başarının birlik ve beraberlikle geleceğinin altını çizerek, Bursaspor'a tüm şehrin destek olması gerektiğini belirtti. Sağlam, yeni otobüs ile mutlu deplasman yolculukları yaşamak temennisinde bulundu.

-BAŞKAN YAZICI TEŞEKKÜR KONUŞMASINI YAPMADI-

Yeni otobüsün teslim törenine katılmasına rağmen yaşanan gözaltı olayından dolayı morali bir hayli bozuk olan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, teşekkür konuşmasını yapmadı. 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı ise otobüsten dolayı DOSAB'a teşekkür etti. Haluk Özkıyıcı, Bursaspor'un tüm kendin takımı olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de Bursaspor'un aldığı başarılarla herkesi mutlu ettiğini ifade ederken, kısa süre önce ikinci ligde mücadele eden Bursaspor'un şampiyonlar Liginde Türkiye'yi temsil etmesinin kendileri için gurur vesilesi olduğunu anlattı.

Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da, Bursaspor'un başarılarından dolayı bu otobüsü hak ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan tarafından otobüsün alınmasından destek olan firmalara birer plaket verildi. Ardından otobüsün temsili anahtarları DOSAB Başkanı Kaplan, tarafından Başkan İbrahim Yazıcı ile Ertuğrul Sağlam'a teslim edildi. Sağlam ise anahtarı otobüs şoförüne verdi.

Başkan İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam ve futbolcular daha sonra yeni otobüsle Özlüce Tesislerine gitti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile