Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun, Hizmetlerini Anlattı

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, hizmetlerini Belediye Meclis üyelerine tanıttı.

Başkan Tursun, Meclis üyelerine yönelik düzenlediği tanıtım gezisinde, Son 3 yılda yapılan çalışmaları anlattı. Belediye bütçesinin yüzde 50'sinden fazlasını yatırımlara harcadıklarını kaydeden Tursun, 3 yılda 100 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini ve Döşemealtı ilçesini geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayreti içinde olduklarını söyledi.

Döşemealtı'nda 243 milyon metrekarelik imara açık alanda hizmet verdiklerini ifade eden Tursun, ''İlçemizin en uzak noktasında arsa sahibi olan bir vatandaşımız inşaat çalışmasını yürütürken buraya yol, su, elektrik ve diğer hizmetleri de bekliyor. Çok geniş bir alana hitap ediyoruz, bu da bizi yoruyor. Herşeye rağmen kimseyi mağdur etmeden hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz'' dedi.

32 bin nüfuslu ilçenin büyümeye hazır olduğunu kaydeden Tursun, yapım aşamasındaki üniversite, hipodrom ve iş merkezi ile yeni yatırımların Döşemealtı'nın gelişmesine katkı sağlayacağını ve istihdam alanları oluşturacağını bildirdi.

Ayrıca Döşemealtı'na Yatılı İmam Hatip Lisesi yapılacağını, spor salonunun yanına yüzme havuzu inşa edileceğini söyleyen Tursun, yeni kapalı pazar alanlarının da yılbaşına kadar tamamlanacağını ifade etti.

Meclis üyelerine Karaman Mesire Alanı'nı gezdiren Tursun, alanda yapılan çalışmaları anlattı. Mesire alanında çardaklar, banklar, oyun alanları, trekking yolları bulunduğunu belirten Tursun, ''Antalyalılara rahat bir nefes alabilecekleri ve aradığı herşeyi bulabilecekleri huzurlu bir ortam sunuyoruz'' dedi.

Tursun, mesire alanının haziran ayında hizmete gireceğini bildirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile