Döşemealtı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye fuaye salonunda düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine, Belediye Başkanı Turgay Genç, GENEL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ile GENEL-İŞ Antalya Şube Başkanı ve DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Cemal Aybar katıldı.
Yapılan sözleşmeyle işçi ücretlerinde yüzde 25 ile yüzde 40 arasında artış olurken, işçilere bayramlarda ve resmi tatillerde ikramiye, yakacak yardımı, yazlık ve kışlık olmak üzere yılda iki kez giyecek yardımı, doğum, cenaze gibi durumlarda izin ve bir ikramiye, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadın personele ücretli izin, eşine şiddet uygulayan personelin toplu sözleşme parasını eşinin adına yatırma, eğitim yardımı ve Engelliler Günü'nde engelli personele ve engelli yakını bulunan personele bir maaş ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.
İmza töreninde konuşan ilçe Belediye Başkanı Turgay Genç, 'Gönül ister ki Türkiye'nin en üst düzeyinde çalışma imkanı sağlayalım. En büyük hedefim çalışanın hakkını son kuruşuna kadar vermek. Göreve geldiğimiz günden bu yana maaş ve diğer hakların düzenli olarak ödenmesini sağlamak oldu. Çünkü biz hizmet ediyoruz. Birlikte halkımız için görev yapıyoruz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.' dedi.
GENEL-İŞ Genel Başkanı Remzi Çalışkan da sözleşmenin üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu.
Döşemealtı Belediyesinde Toplu Sözleşme
Döşemealtı Belediyesi, 120 işçisi için DİSK'e bağlı GENEL-İŞ Sendikası ile toplu sözleşme imzaladı.



















