Dösemealti'nda 40 Adet Daha Yeni Adliye Lojmani

Dösemealti'nda 40 Adet Daha Yeni Adliye Lojmani

Antalya’da görev yapan hakim, cumhuriyet savcisi ve adliye personelinin kullanimina tahsis edilmek üzere, Dösemealti ilçesinde lojman alimi 135 adete çikarildi.

Adalet Bakani Yilmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardimcisi Ramazan Can’in talimat ve destekleriyle, Antalya’da görev yapan hakim, cumhuriyet savcisi ve adliye personelinin kullanimina tahsis edilmek üzere, Dösemealti ilçesinde mevcut rengi Antalya Green Park ve rengi Antalya Green Life projelerinden toplamda 95 adet lojman alimi, Antalya Cumhuriyet Bassavciligi ile yüklenici firma arasinda 12 Ocak tarihinde imzalanan satis protokolü ile kamuoyuna duyurulmustu.

Yukarida bahsedilen 95 adet lojman alimina ek olarak yine ayni bahsedilen projelerden 40 adet (20 adet 2+1, 20 adet 3+1) daha lojman alimi için Antalya Cumhuriyet Bassavciligi ile yüklenici firma arasinda yeni bir satis protokolü imzalandi. Bu yeni imzalanan satis protokolü ile lojman alimi toplamda 135 adete çikarildi. Protokole konu lojmanlar 30 Haziran 2024 tarihinde anahtar teslim hazir edilecek. Sehit Cumhuriyet Savcisi Mehmet Selim Kiraz toplanti salonunda Cumhuriyet Bassavcisi Yakup Ali Kahveci ve yüklenici firma yetkilisi arasinda gerçeklestirilen imza programinda Antalya Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Oguzhan Yasar da hazir bulundu.

Imza programi sonrasinda, Cumhuriyet Bassavcisi Yakup Ali Kahveci, protokolün Antalya’da görev yapan ve yapacak olan meslektaslarina hayirli olmasini dileyerek, daha önceki imzalanan protokolden sonra bugün tekrar yeni bir protokol imzalayarak lojman sayisini artirmaktan mutluluk duydugunu ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile