Dösemealti , Türkiye'nin En Çok Insaat Ruhsati Alan Belediyeleri Arasinda

Dösemealti , Türkiye'nin En Çok Insaat Ruhsati Alan Belediyeleri Arasinda

Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç, ilçenin son yillarda aldigi yatirimlarla Türkiye’nin en çok insaat ruhsati alan belediyeleri arasinda ilk üçe girdigini söyleyen

Turgay Genç, Temmuz Ayi Olagan Meclis toplantisi öncesinde mahalle muhtarlariyla bir araya geldi. Dösemealti Belediyesi Toplanti salonunda mahalle muhtarlarini agirlayan Genç, tek tek tüm muhtarlara söz vererek mahallelerinde ihtiyaç olan hizmetleri sordu. Tüm konusmacilarin taleplerini bizzat kendisi not alan Baskan Genç, “Bu toplantilari her aya yapacagiz. Bir önceki ay yapilmasini istedigimiz hizmetleri ve son durumlari hakkinda fikir alisverisinde bulunacagiz “ dedi.



“Mahallelerimizdeki sorunlari biliyoruz”

Ilçenin son yillarda aldigi yatirimlarla Türkiye’nin en çok insaat ruhsati alan belediyeleri arasinda ilk üçe girdigini söyleyen Genç, “Yaptigimiz yatirimlar bölgemizi cazibe merkezi haline getirdi. Yerli yabanci yüzlerce yatirimci bölgemizde hem is yapmak istiyor hem de binlerce kisi de burada yasamak için ev yaptirip yatirim yapiyor. Belediyemizin is yükü elbette artti. Sizlerle birlikte Dösemealti’ni modern, yasanilabilir ve yatirim için en uygun bölge haline getiriyoruz. Mahallelerimizdeki sorunlari biliyoruz ve yatirimlarimizi insan odakli yapmaya, halkimizin yüregine dokunarak hizmet etmeye çalisiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile