DÖSİAD Heyeti Romanya'da

Döşemealatı Sanayici ve İşadamları (DÖSİAD) üyesi iş adamları Romanya'da Türk STK temsilcileriyle bir araya geldi.

DÖSİAD'tan yapılan açıklamada, Romanya-Türkiye ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi paneli için Bükreş'te bulunan DÖSİAD üyesi iş adamları, Bükreş'teki STK temsilcileri ile bir araya geldi.

DÖSİAD üyesi iş adamları Bükreş'te Romanya Türk İş Adamları Derneği (TİAD), MÜSİAD Bükreş Şubesi, Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye-Romanya Yatırım Derneğini ziyaret etti.

Romanya'da yatırım yapmış iş adamları Antalya'dan gelen DÖSİAD üyelerine yapılabilecek yatırımlar karşılaşacakları sorunlar ile ilgili bilgi verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, "Bir saat uzağımızda Avrupa'ya açılmış bir kapı var, Türk yatırımcılarına her türlü kolaylıkları göstermek için yasal düzenlemeler yapan Romanya'ya yatırım yapmak için bu çok önemli bir fırsat. Bükreş'te örgütlenmiş STK'lar yatırımcılar için büyük bir şans. Avrupa Birliğine Romanya'dan girilebilir." ifadelerini kullandı.

Heyet gezide, Atatürk Meydanı olarak anılan Odean Tiyatrosu önündeki Atatürk büstünün önünde saygı duşunda bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile