DÖSIAD Üyelerine 'Iletisim Becerileri' Egitimi

DÖSIAD Üyelerine 'Iletisim Becerileri' Egitimi

DÖSIAD’in kendi bünyesinde baslattigi ‘DÖSIAD Akademi’, ilk dersini ‘Iletisim Becerileri’ basligi altinda verdi. DÖSIAD üyelerinin gelisimi için projeyi hayata geçirdiklerini açiklayan DÖSIAD Baskani Gültekin Gencer, “Akademide dönemsel olarak farkli konularda egitimler verilecek” dedi.

Dösemealti Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (DÖSIAD), yeni bir projeye imza atti. 14 yil önce kurulan, yurt içi ve yurt disi birçok basarili çalismaya imza atan Gültekin Gencer baskanligindaki DÖSIAD, dernek üyesi sanayici ve is insanlarinin, ikinci kusak genç hissedarlarin, yöneticilerin, ara kademe yöneticilerin ve gelecek vadeden yönetici adaylarinin; kisisel ve mesleki gelisimlerine ve kurumsal yönetim anlayisinin gelistirilmesine yönelik egitim vermek için DÖSIAD Akademi’yi baslatti.

Ilk derse yogun katilim

Proje kapmasinda ‘Iletisim Becerileri’ baslikli ilk egitim hafta sonu dernek binasinda verildi.

Egitimde; iletisim becerileri, etkili iletisim, iletisim engelleri, is ve meslek hayatinda iletisim konulari ele alindi. Katilimin yüksek oldugu egitime, dernek üyesi sirketlerin temsilcileri, genç yönetim kurulu üyeleri ve her kademeden sirket yöneticileri katildi.

Geçtigimiz yil dernek üyeleri ile yapilan egitim ihtiyaç analizi ile

belirlenen ve üyelerin talep ve beklentileri dogrultusunda planlanan kisisel gelisim egitimlerine yil içinde devam edilecek.

Egitimler devam edecek

DÖSIAD Akademi’nin önemli bir proje oldugunu belirten Dösemealti Sanayici ve Is Insanlari Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Gültekin Gencer, “Hem üyelerimizi, hem de üyelerimizin yöneticilerinin kendilerini gelistirmesi için bu projeyi baslattik. Akademide dönemsel olarak farkli konularda egitimler verilecek” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile