Dosso Dossi'ye 'Oxford Socrates Ödülü'

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: '11 yıldır başarıyla uyguladığımız bu modeli, hazır giyim dışındaki sektörlere de satmayı planlıyoruz'.

Dosso Dossi, Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından 'En İnovatif Proje' dalında verilen Oxford Socrates Ödülüne değer görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iş ve tatili birleştiren Dosso Dossi Fashion Show'un başarısı söz konusu ödülle uluslararası arenada tescillendi.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ödülünü Oxford'daki Oxford Town Hall'de düzenlenen törende Socrates Komitesi üyeleri Prof. Dr. Jonh W. A. Netting ve Dr. Vincenzo Costilgo'nun elinden aldı.

Burada yaptığı açıklamada Eraslan, her yıl 30'un üstünde ülkeden binlerce hazır giyim alıcısını Antalya'da buluşturan Dosso Dossi Fashion Show'un dünyada alanında ilk ve tek organizasyon olduğunu belirterek, sektörde yeni bir çığır açan etkinliğin daha önce Yargıtay tarafından 'Özgün İş Modeli' olarak tescillendiğini hatırlattı.

Eraslan, format olarak tamamen kendilerinin geliştirdiği bu modelle iş dünyasına farklı bir soluk getirdiklerini kaydederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Taklitçiliğin önüne geçip, haklarını korumak isteyen firmalarımıza öncülük ettik. Başarımızın uluslararası düzeyde takdir görmesinden son derece mutlu ve gururluyum. 100'ün üzerinde üretici firmamızı yılda iki kez 30'un üzerinde ülkeden gelen binlerce alıcı ile buluşturuyoruz. Misafirlerimiz 5 yıldızlı otellerde aileleriyle birlikte hem tatillerini hem de alışverişlerini yapıyorlar. Biz aynı zamanda üretici ve alıcı arasında garantörlük misyonunu üstleniyoruz. 11 yıldır başarıyla uyguladığımız bu modeli, hazır giyim dışındaki sektörlere de satmayı planlıyoruz.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile