DOSTEK Koleji Münazara Turnuvasinda Finale Kaldi

DOSTEK Koleji Münazara Turnuvasinda Finale Kaldi

Yesilay tarafindan her yil düzenlenen Münazara Yarismasinin Ege Bölge Finali 21 Mayis 2024 Sali günü Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde yapildi.



Ege bölgesinde 80 ayri takimin yaristigi süreçte Denizli’den Erbakir Fen Lisesi, Aydem Fen Lisesi, Durmus Ali Çoban Lisesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi DOSTEK Koleji finale kaldi. Final yarismasinda En Iyi Konusmaci Ödülünü Dostek Koleji’nden Mustafa Görkem Akhan alirken, münazara ege bölge sampiyonu ise Erbakir Fen Lisesi’nden Berra Eren ve Abdurrahman Kuzu oldu. Yarismacilara ödülleri Yesilay Genel Müdür M. Nurullah Atalan, Yesilay Akademi ve Kurumsal Iletisim Direktörü Seyda Top veYesilay Denizli Sube Baskani Hakan Sirin tarafindan takdim edildi.

Yesilay Denizli Sube Baskani Hakan Sirin, “Parlamenter münazara sistemi esas alinarak gerçeklesen ulusal turnuvamizda Denizli Subesi olarak Ege Bölge Finaline ev sahipligini yapmanin mutlulugu yasiyoruz. Ege bölgesinde finale kalan okullarin tamaminin Denizlimizin okullari olmasi bize ayri bir mutluluk yasatti. Münazara yarismalari toplum karsisinda hitabet, kisa sürede düsünüp düsündügünü etkin ifade edebilme yeteneklerini gelistiren bir yarismadir. Bu sayede yarinimiz olan gençlerimizin bilgi üzere kendilerini medenice ifade edebilmelerine önemli ölçüde katki saglamaktadir. Yarismaya ilgi gösteren ögrencilerimize ve danisman ögretmenlerimize kurumum adina tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile