DOSTEK Koleji Ögrencileri, Denizli OSB'nin Basarili Isimleriyle Bulusuyor

DOSTEK Koleji Ögrencileri, Denizli OSB'nin Basarili Isimleriyle Bulusuyor

DENIZLI – Denizli Organize Sanayi Bölgesi teknik Koleji (DOSTEK) ögrencileri, Denizli OSB’de is dünyasinin basarili isimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.



Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü ev sahipliginde gerçeklesen "Okulum, Meslegim, Kariyerim" etkinliginde DESIAD Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi, Rateks Tekstil A.S. Yönetim Kurulu Üyesi, KALDER Denizli Yönetim Kurulu Baskani, HD Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.S. CEO’su Ekrem Ates, DOSTEK Koleji ögrencileriyle bulustu.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlügü, sanayicileri ve gençleri bir araya getirmeye devam ediyor. DOSTEK Koleji’nin geleneksel hale getirdigi "Okulum, Meslegim, Kariyerim" etkinliginde ögrenciler DESIAD Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi, Rateks Tekstil A.S. Yönetim Kurulu Üyesi, KALDER Denizli Yönetim Kurulu Baskani, HD Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.S. CEO’su Ekrem Ates ile bir araya geldi.

Bölge Müdürlügü’nün Konferans Salonu’nda düzenlenen söylesiye; DOSTEK Danisma Kurulu Baskani Yavuzçehre Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yavuzçehre, DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, kolej ögretmenleri ve ögrenciler katildi.



“Burs ve is garantisi sözü veriyoruz”

Düzenlenen söyleside gençlere basari öyküsünü anlatan, kendisinin de meslek lisesi mezunu oldugunu vurgulayarak kariyer planlamalarinda neler yapmalari gerektigi hakkinda önerilerde bulunan is adami Ekrem Ates; “Denizli OSB Müdürlügümüze ev sahipliginden dolayi çok tesekkür ederim. Çok heyecanli bir söylesi oldu benim için. Gençlerin gözlerindeki piriltiyi görmek, 30 yil öncesinde ayni siralardan gelen birisi olarak beni çok mutlu etti. Meslek liseleri çok önemli. Günümüzde pek çok alanda yetismis kisi bulamiyoruz. Is dünyasinin temsilcileri olarak bu konuda çok hassasiz. Meslek liselerini ve çocuklarimizi önemsiyoruz. Bu kapsamda isletmelerimizde çalisan arkadaslarimizin çocuklarini meslek liselerinde okutmalari halinde çocuklarimiza burs ve is garantisi verecegiz” dedi.



Ekrem Ates, söyleside gençlerin merak ettikleri sorulari da içtenlikle yanitladi. Söylesinin sonunda DOSTEK Danisma Kurulu Baskani Yavuzçehre Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yavuzçehre tesekkür plaketini Ekrem Ates’e takdim ederken, DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, bilgi ve deneyimleriyle, verdigi mesajlarla gençlere kariyer planlamalarinda isik tutmasindan dolayi tesekkürlerini dile getirdi.

Etkinlik hatira fotografinin çekilmesinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile