DOSTEK Ögrencilerinden Tedavi Gören Çocuklara Büyük Sürpriz

DOSTEK Ögrencilerinden Tedavi Gören Çocuklara Büyük Sürpriz

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) ögrencileri, hastanede tedavileri süren çocuklari, hazirladiklari çesitli sürprizlerle doyasiya eglendirdi.



Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) tarafindan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) Çocuk Sagligi Poliklinigi’nde hasta olarak tedavi gören çocuklar için çesitli etkinlikler düzenlendi.

DOSTEK Koleji Müzik Kulübü ögrencileri konserlerle, Moda Tasarim Bölümü ögrencileri kendi diktikleri palyaço kiyafetleri ile hasta çocuklara sürpriz yapti. Balon, kitap ve çikolata dagitarak yüz boyama, sise boyama ve sekilli balon yapma etkinliklerini gerçeklestirdiler. Hastane servislerinde yatarak tedavi gören çocuklarin yaninda olan gençler hem çocuklarin hastane havasindan siyrilarak eglenmesini sagladi hem de onlara çesitli hediyeler verdi. Çocuklarin aileleri yapilan duyarli davranistan ötürü DOSTEK’li gençlere ve ögretmenlere tesekkür ederek etkinligin çocuklarinin psikolojisi açisindan çok önemli oldugunu söylediler.

“Bu tür etkinlikleri yapmaya da devam edecegiz”

Sosyal sorumluluk çerçevesinde bu tür etkinliklerin; çocuklari ve aileleri eglendirdigi, hosça vakit geçirmelerini sagladigi, onlari rahatlattigi, bilgilenmelerine katki sagladigi, çocuklarin hastane korkusunu azalttigi yönünde veriler elde edildigini vurgulayan DOSTEK Müdürü Saadettin Dumlu, “Çocuklarimizin sevinmesi bizleri mutlu ediyor. Hasta olan bu çocuklarimizin yüzlerine ufak bir tebessüm kondurabildiysek ne mutlu bize. Bu tür etkinlikleri yapmaya da devam edecegiz. Onlar mutlu oldugu için biz de çok mutlu olduk. Üstelik bu organizasyona katilan ögrencilerimize ve ögretmenlerimize de çok tesekkür ediyorum. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimizle hassas ve duyarli bireylerin yetismesinin saglanmasi bizim en büyük vazifelerimizdendir. Bu tarz etkinliklerle ögrencilerimiz duyarli birer birey olabilmek için gerekli becerilerini gelistirebilmekte ve bu kazanimlarini tüm hayatlari boyunca yansitabilmektedirler. DOSTEK’li tüm ögrencilerimiz, fikirleriyle sosyal sorumluluk projeleri olusturmaya ve devam etmekte olan projelere katki yapmayi gönüllü olarak ve büyük bir istekle gerçeklestiriyorlar bu da bizi daha mutlu, gururlu yapiyor ve gelecege umutlu bakmamizi sagliyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile