Dostluk Kupası Boks Turnuvası

Dostluk Kupası Boks Turnuvası

Osmaniye’de 6 takımın katılımıyla gerçekleştirilen “Dostluk Kupası Boks Turnuvası”nda, rakiplerine üstünlük sağlayan Osmaniye Gençlikspor Boks Takımı şampiyon oldu.

Osmaniye Merkez Spor Salonu’nda, minik, yıldız erkek,yıldız, genç ve büyüklerin forma giydiği turnuvaya Adana, Kahramanmaraş’tan birer takım, ev sahibi Osmaniye de 4 takım ile katıldı.

Uluslararası Hakem Nurettin Çelen’in yönetiminde gerçekleştirilen turnuvada, Adana karmasından alt minik kategorisinde 34 kiloda Onur Baha Eroğlu ikinci, 50 kiloda Erden Ençandırlı birinci, üst minikler 52 kiloda Sıtkı Can Cansu ile 54 kiloda Gökhan Olcay, 60 kiloda Hasan Şahin ikinci oldu. 56 kiloda Mehmet Can Eroğlu ise birinci oldu.

Yıldızlar 46 kiloda Giray Canıpek, 75 kiloda Ali Ak birinci, 66 kiloda Efe Efetürk ikinciliği elde etti.

Gençler kategorisinde 75 kiloda Hayri Utku Erdoğan kürsüye birinci olarak çıktı.

Bayanlarda 51 kiloda Büşra Tanrıverdi ikinci, 70 kiloda Sümeyra Ceylan birinci oldular.

Takım halinde, Osmaniye birinci, Kahramanmaraş ikinci olurken, Adana karması üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Adana Gençlik Spor Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan verdi.

Bu arada, miniklerde kilolarında birinci olan sporcuların Haziran ayında Burdur’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacakları belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile