Down Sendromlu Gencin Polislerle Tanisma Hayali Gerçek Oldu

Down Sendromlu Gencin Polislerle Tanisma Hayali Gerçek Oldu

Manisa’da yasayan down sendromlu gencin polislerle tanismayi çok istedigi haberini alan Manisa Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü, hazirladigi organizasyonla gencin hayalini gerçege dönüstürdü. Ekip araciyla evinden aldiklari down sendromlu Tarik Simsek’i konvoy esliginde Manisa Il Emniyet Müdürlügüne getiren ekipler, burada birimleri gezdirdi.

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde yasayan down sendromlu 23 yasindaki Tarik Simsek’in en büyük hayali polislerle tanisarak onlarla vakit geçirmek. Tarik’in böyle bir hayali oldugu bilgisine ulasan Manisa Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü hemen harekete geçerek genci mutlu etmek için organizasyon düzenledi.

Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü, Özel Harekat Sube Müdürlügü tarafindan desteklenen organizasyonla Tarik Simsek ve annesi Mükerrem Tasçi’yi evden alan ekipler, sehirde konvoy esliginde tur yapti. Daha sonra Manisa Il Emniyet Müdürlügüne getirilen genç Tarik, burada hem polis ekipleriyle tanisti hem de polis ekipleri tarafindan kullanilan araçlari inceledi. Araçlarin içine binen genç Tarik’in mutlulugu ise gözlerinden okundu.

Böylesi bir organizasyondan dolayi çok mutlu oldugunu söyleyen anne Mükerrem Tasçi, “Tarik’in hayali böyle bir gündü ama ben korona virüs salgini nedeniyle olmama ihtimali olabileceginden dolayi kendisine hiç söylememistim. Büyük bir sürpriz oldu bu kadar büyük bir organizasyon beklememistik açikçasi. Benim için çok duygusal anlar yasanmasina neden oldu. Tarik polisleri ve askerleri çok seviyor. Arka Sokaklar’i izliyor. Az önce arabaya binince de ‘Anne bak Arka Sokaklar gibi oldu’ dedi.

Ben annesi olarak duygularim çok karisik. Manisa Il Emniyet Müdürlügü ekiplerine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Eline telsiz verilen genç Tarik, çikan bir yangina da ekip sevk etti. Manisa Il Emniyet Müdürlügü bünyesinde görev yapan birimlerle tek tek tanisan down sendromlu Tarik’a ayrica polis üniformasi ve kep hediye edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile