DP Ereğli ilçe yönetimi tanıtıldı

Demokrat Parti (DP) Zonguldak Ereğli ilçe teşkilatının Hikmet Öztürk başkanlığındaki yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

Basın toplantısına DP

Demokrat Parti (DP) Zonguldak Ereğli ilçe teşkilatının Hikmet Öztürk başkanlığındaki yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

Basın toplantısına DP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Karagüzel'in yanı sıra Alaplı İlçe Teşkilatı'nın başkan ve bazı yöneticileri, Rıdvan Çimenoğlu ve Şükrü Özhan ile yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hakkı Karagüzel, Ereğli teşkilatında yorulan arkadaşlarının yerine yeni ilçe teşkilatını oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.

Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Öztürk de yaptığı kısa konuşmada eski İlçe Başkanı İsrafil Erdoğanoğlu'nun, partinin son genel kurulunda Yüksek Haysiyet Divanı üyeliğine seçilmesiyle, iki görevi bir arada yürütmesinin parti tüzüğü gereği mümkün olmadığından yeni bir yönetimin oluşturulmasının zaruri olduğunu kaydetti.

Öztürk başkanlığında oluşturulan yeni Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı'nda Ayşe Akbil, Yurdagül Özenç, Halit Övül, Ahmet Erol, Levent Özkul, Fatih Mısırlı, İbrahim Efe, Zekai Çevik, Celal Karakuş, Ali Yaşar Sulu, Arif Yeşilbaş, Mustafa Sünger, Uğur Tunalı, Yasin Arslan, Serdar Uzun, Nurettin Çuhan, Mustafa Özcan, Reşat Aldemir, Musa Yurtseven ve Şinasi Bozkurt yer aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile