DP GİK üyesi Tekeli: Atatürk'ün mirasına sahip çıkacağız

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Tekeli, Türk Milleti'nin, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı mirasa sonsuza kadar sahip

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Tekeli, Türk Milleti'nin, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı mirasa sonsuza kadar sahip çıkacağını ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağını söyledi.

Yavuz Tekeli, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72. yıldönümü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, kendisini millete adayan, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider olduğunu kaydeden Yavuz Tekeli, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aramızdan ayrılışının yıldönümünde Atatürk'ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile