Dp Mersin İl Kongresi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, genel seçim çalışmalarına ağırlık vererek, en kısa sürede 'iktidar'a gelebilmenin hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

DP Mersin İl Başkanlığı'nın Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda gerçekleştirilen, 'Olağan Genel Kurulu'na katılan Cindoruk, burada partililere umut veren açıklamalarda bulundu. Egemenlik haklarına saygı istediklerinin altını çizen Cindoruk, parti olarak kendilerinin bunu sağlayabilmenin çaba ve gayreti içinde olacaklarını dile getirdi. Elinden geldiğince tüm parti il kongrelerine katılmaya çalışacağını ifade eden Cindoruk, "Ben siyasete 18 yaşında giren bir kişiyim. 77 yaşına kadar siyasetin içinde
bulunan biri olarak aranızda bulunuyorum. Benim buraya gelmem bir sinyaldir. Tehlike sinyalidir. Partiyi toparlama zamanıdır. Ayağa kalkıp üzerimize düşen vazifeyi yapma zamanıdır. Bu nedenle seçim çalışmalarına ağırlık verip, en kısa sürede iktidara gelmeliyiz" dedi.
Öte yandan, DP Mersin İl Kongresi'nde başkanlık için iki liste yarışıyor. Mevcut başkan Asım Kaleli'nin hazırlamış olduğu listeye karşılık, Abdullah Yılmaz da karşı liste hazırlarken, yeni dönemde kimin il başkanı olacağınıysa yapılacak olan seçimler belirleyecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile