DPÜ Tavsanli Meslek Yüksek Okulu'ndan Deprem Bölgesine Yardim

DPÜ Tavsanli Meslek Yüksek Okulu'ndan Deprem Bölgesine Yardim

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinden geçtigimiz ay 11 ilin etkilendigi deprem bölgesine yardimlar devam ediyor. DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu, depremzede vatandaslara destek veriyor.

DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ismet Çelik’in es güdümünde yapilan yardim faaliyetinde, okul akademik ve idari personeli topladiklari oyuncak, kiyafet, gida ürünleri ve kitap gibi yardim malzemelerinin Ögretim Görevlisi Mustafa Çagri Demir’in gözetiminde Hatay’a ulastirildigi belirtildi. Antakya, Samandag ve Kirikhan ilçelerindeki insani yardim çalismalarinda DPÜ’yü temsil eden Ögretim Görevlisi Mustafa Çagri Demir, temasta bulundugu kisi ve kurumlara Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin destegini bildirdi. Beraberinde götürdügü oyuncaklari Samandagi ilçesinde kurulan çadir kentteki çocuklara dagitan ve depremzede ögrencilerle de bir araya gelen Ögretim Görevlisi Demir, bölgeye destegin sürmesinin önemine dikkat çekti.

MYO’dan yapilan açiklamada, "Bu yardimlarin toplanmasi ve koordinasyonunda emegi geçen basta müdürümüz Prof. Dr. Ismet Çelik olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize duyarliliklari ve maddi manevi destekleri için tesekkür ederiz. Yasanan depremde hayatini kaybetmis vatandaslarimiza Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabir ve bassagligi, yarali vatandaslarimiza acil sifalar diliyoruz. Tüm depremzede vatandaslarimizin daima yanlarinda olacagimizi bilmelerini isteriz. yaralarimizi hep birlikte saracak, omuz omuza vererek bu zorlu günleri de asacagiz" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile