DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu'nda Konferans

DPÜ Tavsanli Meslek Yüksekokulu'nda Konferans

Kütahya’nin Tavsanli ilçesi DPÜ Meslek Yüksekokulu’nda ’Bati Medeniyetlerinin Temelleri ve Israil’ konulu konferans gerçeklestirildi.

DPÜ Tavsanli Meslek Yüksek Okulu Sehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlige, Tavsanli Ilçe Kaymakami Hayrettin Baskin, Okul Müdürü Prof. Dr. Ismet Çelik, Ilçe Müftülügü’nü temsilen Fatih Eroglu, Kizilay Tavsanli Sube Baskani Mümtaz Serdaroglu, Tavsanli Ticaret ve Sanayi Odasi’ni temsilen Hüseyin Sanli, akademik ve idari personel ile okul ögrencileri katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan programin açilis konusmasini Okul Müdürü Prof. Dr. Ismet Çelik gerçeklestirdi. Prof. Dr. Çelik konusmasinda Filistin’de yasanan zulme deginerek üzüntülerini ifade etti ve bir an evvel bu zulmün son bulmasini temenni etti.

Moderatörlügünü Okul Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Dr. Deniz Kaptan’in yaptigi konferansta, konusmaci Dinler Tarihi Arastirmacisi Dr. Lütfü Özsahin, Filistin’de yasanan olaylari dinler ve medeniyetler tarihleri açilarindan bilimsel anlamda degerlendirerek ülkemiz ve bireyler olarak üzerimize düsen görevler konusunda degerlendirmelerde bulundu.

Etkinligin ardindan Ilçe Kaymakami Hayrettin Baskin ve Okul Müdürü Prof. Dr. Ismet Çelik, Dr. Özsahin’e hediye takdiminde bulunarak kendisine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile