DPÜ TÖMER'den Futbol Turnuvasi

DPÜ TÖMER'den Futbol Turnuvasi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Türkçe Ögretim Uygulama ve Arastirma Merkezinin (DPÜ TÖMER) gerçeklestirdigi ögrenciler arasi futbol turnuvasi sona erdi.

Yabanci Diller Yüksekokulunun spor alanlarinda düzenlenen 1. Ögrenciler Arasi Futbol Turnuvasi’nda oynanan final maçiyla tamamlandi. Turnuvanin ardindan düzenlenen ödül törenine Rektör Prof. Dr. Kazim Uysal, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Atilla Batur, DPÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ahmet Uslu, TÖMER personelleri ve ögrenciler katildi.

Finale çikan iki takim basta olmak üzere tüm ögrencileri kutlayan Rektör Kazim Uysal, “Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Uslu’yu ve TÖMER çalisanlarini düzenledikleri bu turnuvadan dolayi tebrik ediyorum. Ögrencilerimiz için çok eglenceli ve bir o kadar da anlamli bir etkinlik. Biz bu etkinlikte Azerbaycanli bir ögrenci ile Fildisi Sahilleri ögrencilerinin, Çadli ögrenci ile Lübnanli, Endonezyali bir ögrencinin uyum içinde birlikte hareket edebildigini, ayni amaç için kardeslik duygusu içinde sevinip üzülebildiklerini gördük. 38 ülkeden tüm ögrencilerimiz baris içinde böyle bir etkinlikte bulunmasi bizler için de bir örnek olmustur. TÖMER ögrencilerimizin egitimleri sürerken bir yandan da bu gibi sosyal etkinliklere katilmalarini önemsiyoruz. Turnuvaya katilan tüm ögrencilerimizi ve sampiyonluga ulasan takimi kutluyorum. Yeni etkinliklerde bulusmayi diliyorum” diye konustu.

Rektör Uysal’in konusmasinin ardindan ödül törenine geçildi. Hem sampiyon, hem de ikinci olan takimi kutlayan Uysal, sampiyon takima plaket ve sampiyonluk kupasini, ikinci olan takima madalyalarini, turnuvanin düzenlenmesinde es güdümü saglayan Dilan Ögmen’e de plaket verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile