Dr. Mustafa Palancioglu Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu Kayseri'de Basladi

Dr. Mustafa Palancioglu Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu Kayseri'de Basladi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) isbirligi ile düzenlenen Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu, 30 kursiyerin katilimi ile Kayseri’de basladi. Kurs Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu ismi ile düzenlendi.

TFF ve TÜFAD isbirligi ile düzenlenen Dr. Mustafa Palancioglu Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu’na TFF’nin dijital basvuru sisteminden basvuru yapan ve puani yeterli olan çesitli illerden 30 kursiyer katiliyor. TÜFAD Kayseri Subesi Egitim ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kurs 10 gün sürecek. Kursta TFF Egitim Dairesinden Antrenörler Osman Öngen ve Adem Tandogan kursiyerlere 10 gün boyunca teorik ve saha içi uygulamali dersler verecek. Kurs boyunca katilimcilara, futbolun prensipleri, oyun kurallari, rehberlik, beceri, savunma çalismasi, hücum çalismasi, dar alan oyunlari, alan olusturma, dönüsler, kanat hücumlari, pas ve destek gibi birçok konuda detayli bilgeler verilecek.

TÜFAD Kayseri Sube Baskani Osman Yozgat, basvurulari online olarak TFF’ye yapilan kursa puani tutan 30 kursiyerin çagrildigini söyledi.

Yozgat; “TÜFAD olarak bizlerde kursun sorunsuz bir sekilde yapilmasi için her türlü çalismayi yaptik. Kursun tamami kendi egitim tesislerimizde yapilacak. Teorik dersler siniflarimizda, pratik çalismalar ise tesisimizde bulan çim sahada yapilacak.Bize her konuda önemli destekler veren Melikgazi Belediye Baskani Sayin Dr. Mustafa Palancioglu’na bu vesile ile çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile