Dr. Talat Küçük’ten Kurban Bayramı Mesajı

Dr. Talat Küçük’ten Kurban Bayramı Mesajı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Talat Küçük Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Hastane Yöneticisi Dr. Talat Küçük, mesajında, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların çok önemli olduğunu belirtti.

Küçük, “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Her türlü dayanışmanın ve birlikteliklerin daha fazla yaşandığı, güzel duyguların tekrar edildiği, sevginin, barışın ve dostlukların daha da sağlamlaştığı kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınların barıştığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın milletçe sevincini yaşıyoruz. Bu nedenle bayramlarımızı, milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Kurban Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza, sağlık çalışanlarımıza, hastalarımıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile