Drejan Aşireti Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Drejan Aşireti Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Adıyaman Drejan Derneği (Aşireti) Çıplak Dede türbesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Drejan Aşireti üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Kutlu Doğum programında, Grup Nur Geylani tarafından ilahi dinletisi sunuldu. Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlik Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Drejan Derneği Başkanı Mehmet Kahraman yaparak, her yıl geleneksel olarak yaptıkları Kutlu Doğum etkinliklerine katılımın yoğun olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Kahraman, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz (S.A.V) Efendimizin dünyayışereflendirdiği bu mübarek günler, birlik ve beraberliğimizi ve de kardeşlik duygularımızı pekiştiriyor. Dinimiz kardeşliğe önem verir. Yaptığımız bu etkinliğe katılan tüm kanaat önderlerimize vatandaşlarımıza ve bizleri birbirinden güzel ilahileri ile mest eden Grup Nur Geylani'ye şükranlarımı sunarım" dedi.

İlahi grubunun birbirinden güzel ilahileri ile kendilerinden geçen vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Programın sonunda katılımcılara yemek ikramında bulunuldu ve dualar ile program sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile