Drift Atip Sosyal Medyada Paylasti, Cezasi Agir Oldu

Drift Atip Sosyal Medyada Paylasti, Cezasi Agir Oldu

Kastamonu’da otomobili ile drift atip görüntülerini sosyal medyada paylasan sahsa 45 bin 900 TL para cezasi kesildi, araci ise 60 gün trafikten men edildi. Gözaltina alinan sahis hakkinda adli islem baslatildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ates Pasa Caddesi’nde otomobili ile drift atan S.C.A. isimli sahis, o anlari sosyal medya hesabindan paylasti. 22 Nisan’da kaydedilen görüntüler için Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafindan yapilan çalisma neticesinde sürücünün kimligi tespit edildi.

Ekipler tarafindan yapilan kontrollerde S.C.A.’nin sürücü belgesi olmadigi ve aracina zorunlu trafik sigortasi yaptirmadigi belirlendi. Ekipler tarafindan sahsa toplam 45 bin 900 TL para cezasi kesildi. Sahsin araci ise 60 gün süreyle trafikten men edildi. Ayrica sürücü trafikte yaptigim tehlikeli hareketler sebebiyle gerekli adli islemlerin yapilmasi için Kuzeykent Sehit Serife Özden Kalmis Polis Merkezi Amirligine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile