DS 9 Eylülde Türkiye'de Satisa Sunulacak

Kendine özgü bir büyük sedan olan DS 9, markanin karakterini yansitan tasarimi, iç mekân özellikleri ve sahip oldugu teknolojilerle dikkati çekiyor.

DS Automobiles, sedan modeli DS 9’u eylül ayinda Türkiye’de satisa sunmaya hazirlaniyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, her detayiyla kendine özgü bir büyük sedan olan DS 9, markanin karakterini yansitan tasarimi, iç mekân özellikleri ve sahip oldugu teknolojilerle dikkati çekiyor.

Eylül ayinda Türkiye’de satisa sunulmasi planlanan DS 9’un ön kismi DS Automobiles’in güncel tasarim dilini sürdürürken, motor kaputu üzerinde yer alan "DS Kilici" ilk bakista göze çarpan tasarim özellikleri arasinda yer aliyor.

Dis tasarimdaki Clous de Paris islemeleri, "DS Fenerleri" ve gizli kapi kollari gibi tasarim detaylari ise DS 9’un rakiplerinden ayrismasini kolaylastiriyor. Egimli fastback tarzi tavan çizgisi DS 9’a bir karakter kazandirirken, bu tasarim modele ayni zamanda aerodinamik bir görünüm de katiyor.

DS 9 ayrica, sahip oldugu boyutlarla hem sürücü hem de yolculara iç mekanda konfor alani sunuyor. 4,93 metre uzunluga, 1,93 metre genislige ve 1,46 metre yükseklige sahip olan DS 9, sinifinda benzerine az rastlanir 2,9 metrelik aks mesafesiyle arka bölümdeki yolculara büyük bir alan sagliyor. Modelin bu boyutlari ayrica, daha dinamik ve zarif bir tasarima da olanak taniyor.

- Model birçok üst seviye teknoloji barindiriyor

DS 9’un disindaki tasarimi iç mekanda da en ince ayrintisina kadar özenle düsünülmüs detaylar ve konfor ögeleriyle devam ediyor. Nappa Deri kaplamali orta konsol ve saat kayisi tasarimli koltuk dösemeleri ile yüzeylere cömertçe uygulanan asil malzemelerin seçkinligi, Fransiz lüks bilgi birikimini vurgularken, her ayrintiya gösterilen özeni de tamamliyor.

DS 9’un ön yasam alaninda, kristal montürlü kumanda ve dokunmatik kontroller, tavan dösemesini ve güneslikleri kaplayan Alcantara göze çarpiyor. Kapi kollari ve el isçiligiyle deri kaplanmis direksiyon simidi de konforu sürekli hissedilebilir hale getiriyor.

DS 9’da bulunan isitmali, sogutmali ve masaj özellikli koltuklar ise sinifinda bir ilk olan ayarlanabilir bas dayanagiyla birlikte sunuluyor.

Modelde, prestijli bir sedanin sessiz konforunu bir Grand Touring Coupe'nin dinamikleriyle birlestiren ve her tekerlegin zemin bozukluklarindaki hareketinin bagimsiz sekilde kontrol edilmesine olanak saglayan DS Active Scan Suspension kamera destekli süspansiyon sistemi, yari otonom sürüs imkani sunan DS DRIVE ASSIST, park yeri tespiti de yapabilen otomatik park yardimcisi DS Park Pilot gibi daha birçok üst seviye teknoloji yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile