DSI'ye Ait Yollarda Turgutlu Belediyesi Asfalt Çalismalarina Basladi

DSI'ye Ait Yollarda Turgutlu Belediyesi Asfalt Çalismalarina Basladi

Devlet Su Isleri Genel Müdürlügünden (DSI) Kismali Karakolu Mevkisi kanal yaninda bulunan yollarda çalisma yapmak için uzun süre izin alamayan Turgutlu Belediyesi, gerekli izinlerin gelmesinden sonra çalismalara basladi.

Ova yollari üzerinde asfaltlama çalismalarina araliksiz devam eden Turgutlu Belediyesi, Kismali Karakolu Mevkisi kanal yanindaki yollarin asfaltlanmasi için çalismalara basladi.

Vatandaslarin en fazla sorun yasadigi bölgelerden biri olan ve DSI sorumluluguna ait kanal yanindaki yollarda bürokratik sürecin tamamlanmasinin hemen ardindan çalismalar, Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestiriliyor.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ayrica Selvilitepe Mahallesi Büsra, Peker, Akçakoyunlu, Mehmetçik, Dalgiç ve Bilge Sokaklarinda asfaltlama çalismalarini tamamladi. Camiönü Kirgiz Sokakta yol yenileme, Turgutlar Yolu üzerinde parke ve bordür döseme çalismalarina ise devam ediliyor.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcilari Ahmet Daskan, Firat Honaz ve Evren Erbas Ser ile birlikte ilk olarak kanal yanindaki yollarda baslayan çalismalari inceledi. Ardindan Selvilitepe Mahallesinde asfalt serim çalismalarinin tamamlandigi sokaklar ile çalismalarin devam ettigi Kirgiz Sokak ve Turgutlar Yolunda incelemelerde bulundu. Baskan Çetin Akin ve ekibi çalismalarin son durumu hakkinda Fen Isleri Müdürü Ibrahim Tunçkol’dan bilgi aldi.

Ova yollarimizda hedefimizin yüzde 60’ini tamamladik

Baskan Çetin Akin kanal yolunda baslayan ve kent merkezinde devam eden çalismalar hakkinda degerlendirmede bulunarak sunlari söyledi:

“Çalismalara basladigimiz ilk yil için ova yollariyla ilgili 70 kilometrelik asfaltlama sözü vermistik. Bu sözümüzü su anda yüzde 60 seviyelerinde gerçeklestirdik. Kanal üzerindeki yollarin sorunlari ise oldukça önemliydi. Söz konusu bu güzergahtaki yollarla ilgili gerekli izinleri aldiktan sonra bugün itibariyle çalismalarimiza basladik. Merkez mahallelerimizde asfaltlama ve yol yenileme çalismalarimiza da kendi imkanlarimizla bir yandan devam ediyoruz. Turgutlu’muzun yillarca yasadigi problemleri, vatandaslarimizin dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle sevinçlenerek çözmeye devam ediyoruz. Çalismalarimiz Turgutlu’muza hayirli olsun”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile