DSO'nun 'E-Ihracat Ve Ihracat Istihbarat Akademi' Projesinde Imzalar Atildi

DSO'nun 'E-Ihracat Ve Ihracat Istihbarat Akademi' Projesinde Imzalar Atildi

ihracat ve Ihracat Istihbarat Akademi” projesinin isbirligi protokolü imzalandi.



IS Kurumu Denizli Il Müdürü Fatih Isik, Denizli Sanayi Odasi Baskani Selim Kasapoglu’nu ziyaret etti. DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbas’in da katilim sagladigi görüsmede, kentteki istihdam rakamlari, Isgücü Piyasasi Arastirma Anketlerinin sonuçlari, sektörlerdeki son durum ve is dünyasini yakindan ilgilendiren güncel konular ele alindi.

Ziyaretin sonund, Denizli Sanayi Odasi ile Denizli Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü arasinda, “DSO E-ihracat ve Ihracat Istihbarat Akademi Projesi Is Birligi Protokolü” imzalandi. Müdür Isik ve Baskan Kasapoglu tarafindan imzalanan protokolle; Avrupa Birligi’nin destegiyle finanse edilen “DSO E-ihracat ve Ihracat Istihbarat Akademi” adli proje ile DSO Akademi’de devam eden ücretsiz E-Ihracat egitimlerinin kapsami genisletilecek.

“DSO Akademi’de ücretsiz e-ihracat ve ihracat istihbarat egitimleri”

Projenin uygulanmasi çerçevesinde, e-Ihracat Egitim ve Danismanlik Hizmeti için kursiyer bulmak üzere Denizli Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü’ne basvuruda bulunanlarla irtibata geçilecek, bu kisiler proje hakkinda bilgilendirilecek ve projenin duyurulmasi üzerine çalismalar yürütülecek. Mayis sonu itibariyle egitimleri tamamlanacak olan proje kapsaminda toplamda 140 katilimciya, 12 günlük E-ihracat egitimleri Denizli Sanayi Odasi tarafindan verilecek.

Ayrica, Ihracat Istihbarat Hizmeti için seçilen Temmuz-Agustos aylarinda 3 tam gün halinde verilmesi planlanan egitimlere toplamda 60 kisinin katilmasi hedefleniyor. Bu egitimler araciligiyla katilimci firmalarin dis ticaret elemanlarinin ve yöneticilerinin dünyadaki hiper rekabet dönemine uyum saglamalari için mesleki uzmanliklarinin ve niteliklerinin gelistirilmesi, böylece firmalarin hedef pazarlarin tespiti yöntemlerini ögrenmeleri, ihracat pazarlamasi için bilgi sistemleri ile tanismalarinin saglanmasi, ihracat kapasitesinin artirilmasi amaçlaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile