Dsp Genel Başkanı Türker: Bir Daha Yaşanmaması İçin Olay Aydınlatılmalı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamanın aydınlatılmasının benzer bir olayın yaşanmaması bakımından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu patlama nedeniyle bir mesaj yayımlayan DSP Genel Başkanı Türker, yüreklere büyük bir acı düştüğünü vurguladı.

Masum Türker mesajında, "Şehitlerimize rahmet, ailelerine, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tasnif sırasında bir el bombasının patlamasının ardından meydana gelen olayın tüm detayları ile aydınlatılması, bir daha benzer bir olayın yaşanmaması bakımından büyük bir önem taşımaktadır. Patlama sonrasında sivil halkın da zarar gördüğü bildirilmiştir. Devletin en kısa sürede bu yaraları da sarması gerekmektedir." ifadelerine yer verdi.

Türker ayrıca Beytüşşebap'ta sürdürülen operasyon sırasında yaşanan çatışmada şehit olan Tanju Çolak'a rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile