Dsyb Başkanı Dermenci'ye Ziyaret

Kofçaz Belediye BaşŸkanı Mehmet Balcı, Kırklareli Damızlık SığŸır YetişŸtiricileri BirliğŸi (DSYB) BaşŸkanı Ali Dermenci'yi ziyaret etti.

Balcı, ziyarette yaptığŸı konuşŸmada, Kırklareli'de hayvancılığŸın gelişŸmesi için yapılacak çalışŸmalarda görev almaya hazır olduğŸunu söyledi.
Kırklareli'nin hayvancılıkta son derece şŸanslı bir il olduğŸunu belirten Balcı, damızlık düve üssü olma yolunda emin adımlar atıldığŸını ifade etti.

BirliğŸin kısa sürede büyük başŸarılara imza attığŸını anlatan Balcı, "BaşŸkan, yönetim kurulu üyeleri, birlik çalışŸanları ve hayvan yetişŸtiricilerimizin bu başŸarıda büyük emeğŸi var. Trakya hayvancılık konusunda hastalıklardan ari bir bölge. Kırklareli'de bu avantajı en iyi şŸekilde kullanıyor. Artık damızlık düve ihracatı da yapmaya başŸladı. Kısa sürede büyük başŸarılar sağŸladı. EmeğŸi geçen herkesi tebrik ediyorum. Burada bana da bir görev düşŸerse elimden geleni yapmaya hazırım" şŸeklinde konuşŸtu.
Dermenci de ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getirerek, işŸ birliğŸi içerisinde çalışŸmaktan dolayı mutluluk duyacağŸını kaydetti.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile