Dto Başkanı Özer'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Dto Başkanı Özer'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 72. yıl dönümünde O'nu sevgi ve saygı içerisinde andıklarını bildirdi.

DTO Başkanı Necdet Özer yayınladığı mesajda, Atatürk'ün hep izinde olduklarını ve izinde kalmaya devam edeceklerini belirterek, "Aynı şekilde bizden sonraki nesiller de, O'nun izinden devam edeceklerdir. Ulu Önder'imizin kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet devamından hiçbir şüphemiz yoktur. Tabii bunun için de herkes kendi üzerine düşen görevi yerine getirmelidir" dedi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı gelişme ve değişmelerin milletin birbiriyle kucaklaşmasını sağladığını kaydeden Özer, "Türk Milleti'ni büyük bir atılıma hazırladığı ve yönlendirdiği yüzyılda, Avrupa ve Asya'nın pek çok ülkesinde totaliter rejimler veya diktatörlüklerin bulunduğu bir dönemde yabancı bir gazetecinin bir sorusu üzerine, 'Ben kalpleri kırarak değil, kazanarak hükmetmek isterim' şeklinde cevap vermiştir. Bu fikirle bugün O'nun anısına diyorum ki, hepimiz birbirimizle kucaklaşarak, birbirimizi kırmadan O'nun yolunda ilerlemeliyiz. O'nun düşünce ufkunda, mücadele azmiyle bizlere yüklediği sorumlulukları ve gösterdiği hedefleri asla unutulmamalıyız" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile