DTSO Hizmet Binasi Ihalesi Yapilacak

DTSO Hizmet Binasi Ihalesi Yapilacak

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) olagan meclis toplantisinda yeni hizmet binasi konusuldu. Binanin ihale asamasina gelindigi ve 21 Eylül 2023 tarihinde ihalenin yapilacagi açiklandi.

DTSO olagan meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantinin ilk kisminda Düzce Cumhuriyet Bassavcisi Yasin Emre, DTSO Meclisini ziyaret etti. Ziyarette konusan Bassavcisi Yasin Emre, Ticaret ve Sanayi Odalarinin illerin en önemli sivil toplum kuruluslari olduklarina isaret ederek, kamu-sanayi isbirligi çalismalarinda en önemli paydasin Ticaret ve Sanayi Odalari oldugunu ifade etti.

DTSO Baskani Erdogan Biyik, Bassavcisi Yasin Emre’nin çalismalarini yakindan takip ettiklerini belirterek, Düzce’ye önemli sinerji kattigini ifade etti.

Biyik, is insanlarinin güvenlik açisindan huzurlu olabilmesinin istihdam ve üretime büyük katkisi oldugunu da sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardindan olagan meclis toplantisi gündemine geçildi.

Geçtigimiz günlerde geçirdigi kalp krizi sonrasinda tedavisi devam eden DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mutlu, Meclis Toplantisina çevrimiçi uygulama ile katilim sagladi. Saglik durumu hakkinda meclis üyelerine bilgiler veren Mutlu, en kisa zamanda yeniden birlikte olabilmeyi arzu ettigini ifade etti.

Meclis adina Ahmet Mutlu’ya seslenen Meclis Üyesi Halil Uzun, tedavi sürecinin iyi geçtigini yakindan takip ettiklerini, en kisa sürede meclis çalismalarinda Ahmet Mutlu ile birlikte görev yapmayi beklediklerini söyledi.



Meclis gündemi geregi yönetim kurulu faaliyetlerini, yönetim kurulu adina Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ibrahim Canpolat meclis üyelerine aktarirken, Agustos ayi mizan ve hesaplari da meclis üyeleri tarafindan onaylandi.

Ihale süreci meclis üyelerine aktarildi

Yeni Hizmet Binasi Komisyonu adina Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ibrahim Canpolat, bina yapimi ile alakali gelinen son asama hakkinda meclis üyelerine bilgi verdi. Projelendirme, zemin etüdü ve diger yasal hazirliklarin tamamlandigini söyleyen Canpolat, 21 Eylül’de ihaleye çikilacagini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile