Dubai Gulfood 2022'Nin Parlayan Yildizi Açiklamasi Kadooglu Yag

Dubai Gulfood 2022'Nin Parlayan Yildizi Açiklamasi Kadooglu Yag

Dünyanin en büyük gida fuarlarindan Dubai Gulfood 2022’ye katilan Türkiye’nin uluslararasi pazarda en çok aranan markasi Kadooglu Yag’a ait stant fuar süresince adeta ziyaretçi akinina ugradi. Kadooglu Yag CEO’su Celal Kadooglu fuarin eski günlerine geri döndügünü ifade ederek “Son iki yildir durgun geçen fuar bu yil dünyanin dört bir yanindan gelen ziyaretçi akinina ugradi’’ dedi.

Dubai’de Gulfood 2022’e katilan Kadooglu Yag standi fuar süresince en fazla ziyaretçi alan stantlar arasindaki yerini basariyla aldi. 13-17 Subat 2022 gerçeklestirilen fuara ilginin son iki yilin istatistiklerine göre büyük oranda arttigini ifade eden Kadooglu Yag CEO’su Celal Kadooglu “Dubai Gulfood 2022’ta ülkemizi ve markalarimizi basariyla temsil etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Dubai, Ortadogu’nun yani sira Afrika, AB ülkeleri ve Amerikan için büyük bir önem tasiyor. Adeta bütün dünyanin bulustugu bir fuarda katilici olarak ülkemizi temsil etmek elbette bizler için büyük onur kaynagidir. Bizlerde yeni markalarimizi ve ürün kalitemizi bir kez daha bu fuarda tanitmayi basardik. Her geçen gün ihracat gerçeklestirdigimiz ülke sayisi artarken bünyemizdeki bütün yag markalarimiz global marka olma yolunda önemli ilerlemeler kaydediyor. Dünya mutfaklarinin aranan markalari arasinda yer almamiz elbette büyük bir ekibin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttügü basarili çalismalarin sonucudur. 2022 yilinda da firma olarak yatirimlarimizi devam ettirecegiz.” dedi.

Kadoo, Bizce, Brinto, Mayra, Azime ve Elianto Büyük Ilgi Gördü

Kadooglu, yaptigi degerlendirmede “Dubai’de her yil gerçeklestirilen Gulfood, gida sektörü için büyük önem tasiyor. Kadooglu Yag olarak 60’in üzerinde ülkeye ihracat gerçeklestiriyoruz. Fuarda Kadooglu Yag’in yani sira yine bünyemizde üretilen ve her birini global bir marka haline getirmeyi basardigimiz Bizce, Brinto, Mayra, Azime markalarimizin yani sira yeni markamiz Kadoo’yu da tanitma imkanini yakaladik. Geri bildirimleri yüz yüze almak inanilmaz bir tecrübe oluyor. Bu yil Dubai’de özellikle Ortadogu ve Afrika ülkelerinden gelen müsterilerimizle gerek ürünlerimiz gerekse sektörümüzle ilgili görüsme imkâni bulurken önemli is birliklerine de adim attik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile