Dubai Gulfood 2022'Ye Türkiye Damgasi

Dubai Gulfood 2022'Ye Türkiye Damgasi

Dünyanin en büyük gida fuarlari arasinda yer alan Dubai Gulfood 2022 yaklasik bes bin katilimcisiyla kapilarini ziyaretçilere açti.

Türkiye’den fuarda 182 markanin stant açtigini ifade eden TIM Hububat Bakliyat Sektör Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya, “Sektörümüzün en önemli fuari olma özelligini tasiyan Dubai Gulfood bugün kapilarini ziyaretçilerine açti. Ülkemizden toplam 182 firmanin yer aldigi fuara ilk günde ilginin büyük oldugunu görüyoruz. 2022 yilsonu hedefi olarak belirledigimiz 11 milyar dolarlik ihracata ulasabilmek için bu tür uluslararasi organizasyonlar bizler için büyük önem tasiyor. Firmalarimizi basarili bir fuar geçirmelerini diliyorum” dedi.

Gaziantepli firmalarin stantlari dolup tasiyor

13-17 Subat 2022 tarihleri arasinda sürecek olan Dubai Gulfood 2022’ye Türkiye’den toplam 182 firmamiz stant açarak katiliyor. Gaziantep’ten ise bu fuara 27 firmama stant açarak fuardaki yerini aldi. Fuarin ilk gününde Gaziantepli firmalarin stantlarindaki yogun ilgi dikkat çekiyor. Dünyanin dört bir yanindan fuara katilimci olarak gelen ziyaretçilerle dolup tasan Gaziantepli firmalarin stantlari 2022 yilinin gerek Gaziantep gerekse Türkiye hububat bakliyat ihracati için verimli bir yil olarak geçecegi ön görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile