Tepebasi ilçesi Eskibaglar Mahallesi Akmescit Sokak üzerinde engelli rampasinin önüne park eden bazi araçlar göze çarpti. Dikkatsizce park edilen araçlar yayalarin kaldirimdan geçislerine engel olurken, engelli girislerini de kapattigi görüldü.
Yanlis park edilmesine ragmen dakikalarca ayni yerde birakildigi görülen araç çevredeki vatandaslarin tepkisini topladi. Bazi vatandaslar, bu duyarsizlik karsisinda hayretler içinde oldugunu belirterek kaldirima park etmenin bölgelerinde moda haline geldigini belirtti.
Vatandasalar, "Buradan her gün yüzlerce insan, bisikletlilerin ve bebek arabalari da geçiyor kaldirim kapali oldugu için yoldan geçmek zorunda kaliniyor" seklinde ifadelere yer verildi.
Dubalar Da Çare Olmuyor
Eskisehir’de dubalarin da çare olmadigi kaldirima çikarak engelli rampasinin önüne park edilen araçlar, yayalarin, bisikletlilerin ve bebek arabalarinin geçisine engel oluyor.



















