Düden Şelalesi'nde battaniyeye sarılı erkek cesedi bulundu

Antalya'da Düden Şelalesi'nde temizlik görevlileri tarafından su içerisinde battaniyeye sarılı halde bir erkek cesedi bulundu.

Sabah saatler

Antalya'da Düden Şelalesi'nde temizlik görevlileri tarafından su içerisinde battaniyeye sarılı halde bir erkek cesedi bulundu.

Sabah saatlerinde Düden Şelalesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Durmuş Ali Yılmaz, su içerisinde yorgan gördü. Yılmaz, battaniyeyi çıkarmak için bir ipe kanca bağlayarak suya attı. Battaniyeyi çektiği sırada içerisinde ceset olduğunu gören Yılmaz, olayı hemen polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler bir ağacın köküne takılı halde yarı çıplak erkek cesedi olduğunu belirledi. Cesedin sudan çıkarılması için olay yerine deniz polisi çağrıldı. Ekipler kısa süren bir çalışmanın ardından cesedi bulunduğu yerden çıkardı.

Ceset üzerinde yapılan aramada, İhsan Kurban (45) ismine kayıtlı bir kimlik, bir miktar para, kredi kartları, yara bandı, tırnak makası, tarak ve telefon numaralarının yazılı olduğu bir liste çıktı.

Cesedi görerek polise haber veren temizlik işçisi Durmuş Ali Yılmaz yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Her sabah şelalede temizlik yapıyoruz. Bu sabah geldiğimde ağaca takılı bir battaniye gördüm. Battaniyeyi bir ipe bağladığım kancayla kendime çekmeye başladım. Bu sırada battaniye içerisinden çıkan bir şey suda sürüklenmeye başladı. Önce cansız manken sandım. Sonradan ceset olduğunu fark ettim. Sonra hemen durumu polise haber verdim."

Denize polis tarafından sudan çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile