Düfest 2024 Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Düfest 2024 Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Düzce Üniversitesi tarafindan düzenlenen DÜFest 2024 Ögrenci Festivali’nin üçüncü günü yine birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.

Bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarismalardan kültürel etkinliklere kadar Düzce Üniversitesi ögrencilerini hem eglendiren hem de sosyal, kültürel ve mesleki gelisimlerine katki saglayan DÜFest 2024’te; Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazari etkinliginde dereceye girenlere düzenlenen programla ödülleri takdim edildi. Kariyer Günleri kapsaminda “Uzay ve Teknoloji”, “Kariyer Girisimindeki Sansim: Tarim Hep Var Olacak” programlari da ögrencilerin gelecekteki kariyer hayatlari için güzel bir vizyon sundu.

DÜFest Panayiri, halk oyunlari gösterileri ile devam eden etkinliklerde, Düzce Üniversitesi ögrencileri Edanur Arslantas ile Soner Arslan seslendirdikleri parçalarla ögrencilerin bahar dolu ve keyifli saatler yasamalarini sagladi.

Mükemmel DJ gösterisiyle Yasin Uçar’in yeteneklerini sergiledigi DÜFest 2024’ün üçüncü gün finalini, Ikbal Dost gerçeklestirdi. Birbirinden güzel eserleri seslendiren ve sahne performansiyla oldukça etkileyici bir konser icra eden Ikbal Dost, Düzce Üniversitesi ögrencilerine yine hafizalarinda sürekli hatirlayacagi güzel bir kampüs aksami yasatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile