Dügün Konvoyunda Bahsis Kavgasi

Dügün Konvoyunda Bahsis Kavgasi

Çorum’un Alaca ilçesinde dügün konvoyunun önünü keserek bahsis almak isteyenler arasinda kavga çikti. Kavga esnasinda yere düsen arkadasini fark etmeyen bir kisi arabasi ile onun üzerinden geçti. 1 kisinin yaralandigi 5 kisinin ise gözaltina alindigi kavga çevrede bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Kavga, Zile Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. (24) adli genç, içerisinde arkadasi E.C.K.’nin de bulundugu dügün konvoyunun önünü kesti. Dügün sahipleri ile bahsis almak için konvoyun önünü kesen kisi arasinda tartisma çikti. Konvoyun önünü kesen kisi içerisinde para bulunan zarfi almak için israr edince tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü. Yapilan ihbar üzerine olay yerine gelen polislerin kavgayi ayirmaya çalistigi esnada E.C.K. dengesini kaybederek yere düstü. Bu sirada otomobiline binerek olay yerinden uzaklasmak isteyen M.Ç. yerde yatan arkadasini fark etmeyince arabasi ile üzerinden geçti. Çikan kavga bir süre daha devam ederken M.Ç., yaralanan arkadasini arabasina bindirerek olay yerinden uzaklasmak istedi. Arabasina binen M.Ç. polis ekiplerinin ’dur’ ihtarina uymayarak olay yerinden uzaklasirken, polislerden birisi de havaya ates ederek zanliyi durdurmaya çalisti.

Kaçan sahis kisa sürede yakalandi

Polisin ’dur’ ihtarina ve havaya ates etmesine aldirmadan olay yerinden kaçan iki kisi polis ekiplerinin kovalamacasinin ardindan Günhan Mahallesi Kizil Burun mevkisinde yakalandi. Araç sürücüsü M.Ç. polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, E.C.K. ise olay yerine gelen ambulans ile Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada yapilan müdahalenin ardindan E.C.K. ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kavgaya karisan 5 kisi gözaltina alindi

Dügün konvoyunun önünün kesilmesinden sonra çikan kavganin ardindan arabasi ile arkadasini ezdikten sonra kaçan M.Ç. ile kavgaya karistiklari belirlenen 4 kisi polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Çikan kavgada, E.C.K.’nin üzerinden otomobilin geçmesi ve M.Ç.’nin arkadasini arabasina alarak olay yerinden uzaklasmasi ile polisin havaya ates etme anlari, çevrede bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile