Dügün Konvoyunda Drift Ve Tehlikeli Araç Kullanimi Pahaliya Patladi Açiklamasi 9 Araç Ve Sürücüsüne 117 Bin TL Ceza

Dügün Konvoyunda Drift Ve Tehlikeli Araç Kullanimi Pahaliya Patladi Açiklamasi 9 Araç Ve Sürücüsüne 117 Bin TL Ceza

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir dügün konvoyunda drift yapan 2 araç sürücüsü ile trafigi tehlikeye düsüren 7 araç ve sürücüsüne toplamda 117 bin 668 lira para cezasi kesildi.

Il Emniyet Müdürlügü sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, ilçede 100 araçli dügün konvoyunun trafigi tehlikeye düsürdügü ihbari üzerine bölgeye ekip sevk edildigine dikkat çekti. Açiklamada, B.E.U. isimli sürücüye drift yapma, plakasiz araç kullanma, kamunun rahat ve huzurunu bozmak, çevreyi rahatsiz edecek gürültülü araç kullanmak ve sigortasiz araç kullanmak maddelerinden 46 bin 36 lira ceza uygulandigi belirtildi.

2 sürücünün ehliyeti geri alindi

Açiklamada ayrica, E.E. isimli sürücüye drift yapma, plakasiz araç kullanma, kamunun rahat ve huzurunu bozmak, muayenesiz ikinci kez araç kullanmak maddelerinden toplamda 46 bin 975 lira ceza uygulandigina dikkat çekilerek, 2 sürücünün 2 ay süreyle sürücü belgelerinin geri alindigi ve haklarinda adli islem yapildigi aktarildi.

Toplam 117 bin 668 TL ceza

Açiklamada, dügün konvoyundaki 7 araç sürücüsüne bazi maddelerden 24 bin 657 lira ceza yazildigi ifade edilirken, toplamda 9 araç ve sürücüsüne 117 bin 668 lira ceza uygulandigi bildirildi.

Il Emniyet Müdürlügü sosyal medya hesaplarinda drift anlarinin videolari da paylasildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile