Dügünde Maganda Kursunuyla Hayatini Kaybetmisti, O Anlarin Görüntüleri Ortaya Çikti

Dügünde Maganda Kursunuyla Hayatini Kaybetmisti, O Anlarin Görüntüleri Ortaya Çikti

Amasya’da emekli uzman çavusun bir dügünde maganda kursunuyla hayatini kaybettigi olayin görüntüleri ortaya çikti. Dügünde gelin ve damadin da aralarinda oldugu sahislarin silahlarla havaya ates açtigi anlar görüntülere yansidi.

Kuzgeçe köyünde 3 Haziran 2023 tarihinde bir dügünde magandanin silahindan çikan kursunun isabet ettigi emekli uzman çavus Mehmet Çelik (53) agir yaralanmis, kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamamisti. Olay anina iliskin kamera görüntüleri ortaya çikti. Dügün sirasinda gelin ve damadin da aralarinda oldugu sahislarin silahlarla havaya ates açtigi anlar görüntülere yansidi. Çelik’in maganda kursunuyla vurulmasinin ardindan çevredekilerin panikle kostugu görüldü.

Mehmet Çelik’in esi Melahat Çelik, olayla ilgili gözaltina alinan Sidki Ç.’nin 2 ay cezaevinde kalmasinin ardindan bir sonraki durusmaya kadar ev hapsiyle cezalandirildigini söyledi.

8 Mart’taki durusma öncesi açiklamalarda bulunan acili es Melahat Çelik, “Bu görüntüler cinayete davetiye çikardi. Ama kimse dur, sus demedi. Sanki çatisma varmis gibi silahlar atildi. Gelin, damat, herkes silah atti. Muhtar ‘siz ne yapiyorsunuz?’ demedi. Esimin ölümüne sebep olan herkesten sikayetçiyim. En kisa zamanda adaletin yerini bulmasini istiyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile