Düğünde Nerden Geldiği Belli Olmayan Saçmalar Üç Kişiyi Yaraladı

İnegöl’e bağlı Tüfekçikonak Köyü'nde yapılan düğünde, kimliği belirsiz bir kişinin sıktığı 'Kesme' tabir edilen tüfekten çıkan saçmalara hedef olan üç kişi yaralandı.

Yüzlerinden ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan gençler, Avarlar kavşağına kadar özel otomobillerle, Avarlar kavşağından İnegöl Devlet Hastanesi'ne ise özel otomobil ve ambulansla getirilerek, tedavi altına alındı.

Hümeyra-Engin Ünver çiftinin Tüfekçikonak Köyü'ndeki düğünü, büyük bir katılım ile devam ederken, nereden geldiği ve kimin sıktığı henüz tespit edilemeyen 'Kesme' diye tabir edilen tüfekten çıkan saçmalar, düğüne katılan 25 yaşındaki Yahya Canseven, 25 yaşındaki Osman Uçar ve 16 yaşındaki Emirhan Baykoz’a isabet etti.
Düğündeki çalgı sesini susturan silah sesinin ardından yaralanan üç genç, düğüne katılanlar tarafından özel otomobillerle İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilmek üzere yola çıktı. Bu sırada 112 Acil Servis ambulansına da haber verilirken, Avarlar kavşağına kadar giden 112 Acil Servis ambulansı özel otomobille getirilmekte olan yaralılar Osman Uçar ve Yahya Canseven’i alarak acil servise getirildi. Diğer yaralı Emirhan Baykoz ise özel otomobille acil servise kadar getirildi.

Acil servis ve hastanedeki diğer sağlık görevlileri yaralılar için seferber olurken, yaralılardan Osman Uçar Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Düğünü yarıda bırakıp hastaneye akın eden köylüler ve yaralı yakınları görevlilerden bilgi almaya çalıştı. Olayla ilgili araştırma ve soruşturma başlatan jandarma ekipleri, üç kişinin yaralanmasına neden olan tüfeğin kim tarafından ateşlendiğini tespit etmeye çalışıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile