Dügününde Soku Yasayan Gelin Açiklamasi 'Önümüzü Kesip, Cami Yumrukladilar'

Dügününde Soku Yasayan Gelin Açiklamasi 'Önümüzü Kesip, Cami Yumrukladilar'

Kayseri’de otomobille dügün konvoyunun önünü keserek ve ’silahli yaralama’ ve ‘yagma’ suçundan yargilanan 3 sanigin davasina devam edilirken, dügününde soku yasayan gelin, “Önümüzü kesip, cami yumrukladilar” dedi.

Kayseri Adalet Sarayi 3’üncü Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmaya tutuksuz yargilanan saniklar B.H., K.K. ve I.A. ve avukatlari katilmazken, müstekiler durusmadaki yerini aldi.

Mahkemede dinlenen ve dügününde soku yasadigini ifade eden gelin, “Makas atarak gelin arabasina yaklastilar. Kartal Bulvarinda yanimiza kadar geldiler. Arabada 4 kisi vardi. Bizim arabayi durdurdular ve direk inip bizim oldugumuz tarafa yöneldiler. Soför hemen kapiyi kilitledi. Cami yumruklamaya basladilar. O sirada kayinbabam onlara dogru yürüdü. Ellerinde biçak vardi. Kavga etmeye basladilar ve kayinbabami bir müddet sürüklediler. Bizden zarf falan istemediler. Kendilerini tanimiyorum ilk kez orda gördüm” dedi.

Damadin babasi S.C. ise “Bunlarin amaci gaspti. Baska bir gayeleri yoktu. Dünyada da mahserde de affetmiyorum” dedi.



Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için durusmayi ileri bir tarihe erteledi.

Olay, 31 Agustos 2021 tarihinde Kartal Bulvarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Erciyes Bulvarindan gelen dügün konvoyu ile Kartal Bulvarinda karsilasan ve içerisinde B.H., K.K. ve I.A.’nin bulundugu araç, gelin arabasina yaklasti. Araçta gelin ve damadin oturdugu tarafa ilerleyen sahislar kapiyi açmaya çalisti. Saniklari durdurmak isteyen damadin babasi S.C. ve aracin sürücüsü K.Ç. çikan arbedede yaralandi. Müstekilerin sikayeti üzerine B.H., K.K. ve I.A. hakkinda ’silahli yaralama’ ve ’yagma’ suçlarindan dava açildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile