Dulkadiroglu Belediyesi, Kamu Külliyesi önüne kurdugu eglence çadiriyla çocuklarin gönlüne dokundu. Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay’da etkinlik çadirini ziyaret ederek çocuklarla Hacivat-Karagöz gösterisini izledi. Çocuklara pamuklu seker ikram eden Okay, Ramazan ayi boyunca bu etkinliklerin devam edecegini söyledi.
Baskan Okay,“Asrin felaketinden çocuklarimizda çok etkilendi. Onlarin psikolojik olarak normallesmesi adina çalismalar yaptik. Kamu Külliyesi önünde kurdugumuz etkinlik çadirinda çocuklarimizin güzel vakit geçirmesini önemsiyoruz. Hem aileleri hem de çocuklarimiz burada güzel vakit geçiriyorlar. Onlarin tebessüm ettigini görmek bizlere de büyük mutluluk veriyor. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için ne gerekiyorsa yapacagiz. Kamu Külliyesi’nde kurdugumuz bu etkinlik çadirimiza tüm hemserilerimizi ve çocuklarini davet ediyoruz. Mobil olarak da mahalle mahalle etkinlikler düzenlemeyi planliyoruz” dedi.
Dulkadiroglu'nda Çocuklara Moral Çadiri Kuruldu
Kahramanmaras Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay, depremzede çocuklarin vakit geçirebilecegi eglence çadiri olusturdu.



















