Dündar'dan hükümete sert eleştiri

Dündar'dan hükümete sert eleştiri

Türkiye gündemini derinden sarsan şehit haberleri Türk insanının yüreğine ateş düşürürken Demokratik Açılım çalışamları yeniden gündeme taşındı.

  Star TV Ana Haber Sunucusu Uğur Dü ; ndar , Nevşehir Ü ; niversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ercan Ç ; iftlioğlu ' nu konuk ettiği programında AK Parti hü ; kü ; metine sert eleştiriler yö ; neltti .

Demokratik aç ; ılım ç ; alışmalarını cerrahi mü ; dahaleye benzeten Dü ; ndar , ' Bir cerrah bile bir hastasını ameliyat etmeden ö ; nce MR ' ını ç ; eker , bilgisayarda tomografisini ç ; eker , kan tahlillerini yaptırır . Yani ö ; nü ; nde ameliyata girdiğinde nasıl hareket etmesi gerektiğini gö ; steren bir veri dosyası vardır . Bir hazırlık yapılmıştır . Siz toplumsal bir ameliyat yapacaksınız . Bu aç ; ıkcası bir toplumsal cerrahi girişimi ç ; okta ö ; nemli hayati tarihi bir girişim ama elinizde ne yapacağınıza dair hiç ; bir hazırlık yok ' diye konuştu .

Daha sonra sö ; zü ; Habur ' a gelen PKK ' lı grubun karşılanmasına getiren Dü ; ndar , ' Habur ' da zaten olmayan hazırlık tamamiyle bambaşka bir fotoğrafla yer değiştiriyor . Bambaşka bir algıya dö ; nü ; şü ; yor . Yani devlet ciddiyetiyle , devlet adamlığı ciddiyetiyle , ü ; lke yö ; netiminin gerektirdiği ciddiyetle hele bö ; ylesine bir hassas sü ; reç ; te toplumun kutuplaştığı ayrıştığı bir sü ; reç ; te asla yapılmaması gereken bir hatayı hü ; kü ; met bizzat kendisi yapıyor ' ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile