Dünya Basketbol Şampiyonası'nın biletleri 2 gün süreyle Kadir Has Kongre Merkezi'nde de satılacak

Bir ayağı Kayseri'de yapılacak FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na sayılı günler kala karşılaşmaları salonlardan takip etmek isteyen basketbol se

Bir ayağı Kayseri'de yapılacak FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na sayılı günler kala karşılaşmaları salonlardan takip etmek isteyen basketbol severler için bilet satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Daha önce Biletix tarafından internetten ve 2 Ağustos tarihi itibariyle de Biletix gişelerinden yapılan bilet satışlarının ardından 17 Ağustos'tan itibaren yeni bir adım atılacak ve maçların oynanacağı Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nden bilet satışı yapılacak.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nden 17-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan bilet satışlarında sadece Kayseri'de oynanacak grup maçlarının biletleri satışa sunulacak. Kayserili basketbol severler şampiyona için hazırlanmış biletlere Kadir Has Spor Salonu'ndan yapılacak satışla ulaşabilecek. Biletlerin anında teslim edileceği bu iki günlük satış döneminde bilet alımı nakit veya kredi kartıyla gerçekleştirilebilecek.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ndeki bilet gişesinden 17 Ağustos Salı günü 12.00-18.00, 18 Ağustos Çarşamba günü ise 10.00-18.00 saatleri arasında bilet satışı yapılacak.

'Günlük Bilet' fiyatları oturma alanına göre 20-90 lira arasında değişirken, günlük bilet alan bir seyirci o gün oynanacak 3 maçı da izleme şansı bulacak. 3-12 yaş grubuna hitap eden 'Günlük Çocuk Bileti' ise 10-45 lira arasında satışa sunulacak.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile