Dünya Devi ESTAS'tan Çalisanlarina Motivasyon Etkinligi

Dünya Devi ESTAS'tan Çalisanlarina Motivasyon Etkinligi

Sivas’ta faaliyet gösterin ve lüks otomobillere ürettigi eksantrik mille adini Dünyaya duyuran ESTAS, düzenledigi etkinlikle çalisanlarina moral oldu.



Sivas’ta 1977 yilinda kurulan ve Türkiye’nin ilk eksantrik (kam) mili üreticisi olan ESTAS, özellikle otomotiv sektörüne ve özel performans araçlarina yönelik kam mili üretimi ile adindan sikça söz ettiriyor. Orijinal parça üreticisi olmanin yani sira ESTAS, 40 ülkenin yedek parça piyasasina kam mili ihraç ediyor. 971 çalisani ile döküm ve kam mili üretimi gerçeklestiren firma 3 vardiyali sistemle çalisiyor. Çalisanlarinin sosyal hayatlarina da dokunmak isteyen firma düzenledigi etkinlikle adeta moral oldu. Kentte Osman Seçilmis Parki’nda düzenlenen etkinlige aileleriyle katilan çalisanlar piknik yapti, ip atlamanin yani sira halay çekerek gönüllerince eglendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla ise çalisanlarin çocuklarina dagitilan uçurtmalar uçuruldu. Öte yandan programa Sivas Milletvekili Rukiye Toy’da katildi.



Firmanin Genel Müdürü Osman Mavus, böyle etkinlikler sayesinde çalisanlarin streslerini attiklarini ifade ederek, “Memleketimizde yaz geç de olsa memleketimizin etrafini yesillendirdi. Bizim de yogun bir çalisma programi içerisinde arkadaslarla hava almamiz, stresimizi atmamiz gerekiyordu, o da bir vesile oldu. Bu güzel yeri saglayan yetkililere de tesekkür ediyoruz. Çalisanlarimiz yogun bir çalisma içerisinde. Çalisanlarimiz üç vardiyali geceli gündüzlü çalisiyorlar. Burada da aileler birbirini görüyor, tanisiyor. Mutlu oluyorlar. Ip atladik. Halay çekildi. Insallah bundan sonraki senelerde de benzer etkinlikleri yapmak istiyoruz” dedi.



Çalisanlar ise böyle bir etkinligin düzenlenmesinin kendilerine oldukça mutluluk verdigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile