Dünya Engeliler Günü'ne Pastalı Kutlama

Dünya Engeliler Günü'ne Pastalı Kutlama

Samsun'un Havza ilçesinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Kaymakamlık ile Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nce bir eğlence düzenledi.

Eğlencede 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kesilen pasta ile kutlandı. Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan geceye Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkan Vekili Mustafa Şahin, Havza Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Çömeten, Havza Sosyal Hizmetler Müdür Vekili ve Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, protokol üyeleri ve engelliler katıldı.
Gecede ilk olarak Havza Sosyal Hizmetler Müdür Vekili ve Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz yaptığı açıklamada engellilerin yaşamış oldukları sıkıntılardan bahsederek, bu konuda yapılan yasal düzenlemelerden söz etti.
Yapılan konuşmanın ardından Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu tarafından Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yardımda bulunanlara plaketleri verildi.
Plaket töreninde konuşan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, "Ülkemizde son yıllarda engellileri daha rahat etmeleri ve engelleri ortadan kaldırmak adına olumlu gelişmeler yaşanmakta" dedi.
Etkinlikte kesilen pasta ve dağıtılan çiçeklerin ardından engelliler ve katılımcılar gönüllerince eğlendiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile