Dünya Gençleri Dpü'de 2 Bin 500 Fidan Dikti

Dünya Gençleri Dpü'de 2 Bin 500 Fidan Dikti

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Gençlik Servisleri Merkezi'nin (GSM) organizasyonu ve Dumlupınar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Gençlik Servisleri Merkezi'nin (GSM) organizasyonu ve Dumlupınar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2. Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı'na Azerbaycan, Rusya, Polonya, Fransa ve Güney Kore'den toplam 10 misafir öğrenci katıldı.
Kampa katılan dünya gençleri, Rektör Prof.Dr. Güner Önce'yi de ziyaret ettiler.
Rektör Prof.Dr. Güner Önce, 2. Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampına katılan öğrencileri Dumlupınar Üniversitesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Türkiye'de ve Kütahya'da güzel bir kamp programı geçirmelerini diledi.
Prof.Dr. Güner Önce ziyarette öğrencilere Türkiye, Kütahya ve Üniversite ile ilgili düşüncelerini de sordu. Öğrenciler, Türkiye'yi, Kütahya'yı ve Üniversiteyi çok beğendiklerini, Kütahya'da bulundukları süre içerisinde Türkiye'nin ve Kütahya'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezip görme fırsatı bulduklarını, Türkiye'den güzel duygular ve anılarla ayrılacaklarını söylediler.
Proje yürütücüsü Hakan Ceylan, program kapsamında, Aizanoi Antik Kentini, Seyitömer Höyüğünü, Frigya Vadisini, Dumlupınar Şehitliği ile Kütahya il merkezindeki tarihi değerleri tanıtmaya yönelik program gerçekleştirildiğini, öğrencilerin programdan çok memnun kaldıklarını ifade etti.
2. Dumlupınar Üniversitesi Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampına katılan dünya gençleri, program kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampusü yerleşkesine 2 bin 500 fidan dikti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile