Dünya Kadinlar Günü'nde Çökertilen Fuhus Çetesi Üyeleri, Adliyeye Sevk Edildi

Dünya Kadinlar Günü'nde Çökertilen Fuhus Çetesi Üyeleri, Adliyeye Sevk Edildi

Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde Bursa merkezli 3 ilde fuhus çetesine safak vakti operasyon düzenledi. Zorla fuhus yaptirilan 25 magdur kadin çetenin elinden kurtarilirken, çete üyesi 31 süpheli kiskivrak gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri tamamlanan 31 süpheli, genis güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi.

Bursa Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Ahlak Büro Amirligi ekipleri, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde basarili bir operasyona imza atti. Cumhuriyet Bassavciliginin koordinesinde, eskort sitelerinde ilan vererek kadinlari pazarlayan çeteye 8 Mart sabahi Bursa merkezli Izmir, Ankara ve Denizli’de operasyon için dügmeye basildi. Özel harekat polislerinin de bulundugu 300 polis, 40 farkli ayri adrese safak vakti operasyon düzenledi.

Yapilan operasyonda 31 süpheli kiskivrak yakalanarak gözaltina alinirken, fuhusa zorlanan 25 magdur kadin kurtarildi.

"Sistem Evi" adi verdikleri evden her seyi yönettikleri ortaya çikti

Operasyon sonrasi yapilan aramalarda birçok dijital materyal, kullanima hazir sim karti ve telefon, tehdit amaçli kullanilan 4 ruhsatsiz tabanca, çok sayida fisek ve uyusturucu madde ele geçirildi. Ayrica çete üyelerinin "Sistem Evi" adi verdikleri evden serverler kurarak ilan verdikleri ve kadinlara buradan yönlendirme yaptiklari ortaya çikti.

Çete üyeleri kiraladiklari araçlarla kadinlari fuhusa götürüyordu

Sorusturmayi derinlestiren Ahlak Büro Amirligi ekipleri, çete üyelerinin kiraladiklari araç ile fuhusa zorladiklari kadinlari otel ve apart gibi yerlere götürdüklerini tespit etti.

Çete liderinin kod adi ortaya çikti

Çete lideri olan B.Y.’nin kendisine "Mr. Yamaç ve Ghost" kod ismi verdigi ögrenildi.

Asayis Sube Müdürlügü’nde islemleri tamamlanan süpheliler, genis güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile