Dünya Kediler Gününde Gençlerden Anlamli Ziyaret

Dünya Kediler Gününde Gençlerden Anlamli Ziyaret

Manisa Il Müftülügü Il Gençlik Koordinatörlügü tarafindan 17 Subat Dünya Kediler Günü’nde ‘Her canliya yapilan iyilikte bir sevap vardir’ anlayisiyla ‘Onlar Bize Emanet’ projesi kapsaminda hayvan barinagi ziyareti gerçeklestirildi.

Manisa Il Müftülügü Il Gençlik Koordinatörü Nesibe Simsek ile birlikte Manisa Büyüksehir Belediyesi Hayvan Barinagi’ni ziyaret eden üniversiteli gençler, veterinerlerden sokak hayvanlari hakkinda bilgi alarak barinaktaki kedilerin beslenmesi için mama hediye etti.

Ziyarete katilan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisligi Fakültesi ögrencisi Irem Çelik etkinlikten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “En çok dikkatimi çeken hayvanlarin kaldiklari yerlerin tertemiz olmasiydi. Ilk basta hasta ve sakat olanlari görünce üzülüyor insan ama hastaligi iyilesmeyecek olanlara bile özenle bakilmasi bana “Her canliya yapilan iyilikte bir sevap vardir” hadis-i serifini hatirlatarak bu hizmetin ne kadar degerli oldugunu hissettirdi. Onlar Rahmanin sessiz kullari, sokak hayvani deyip onlari göz ardi edemeyiz. Buraya gelerek iyi bakildiklarina sahit olunca içim ferahladi, çok begendim, tekrar gelmek, hayvanlarla oynamak isterim” dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisligi Bölümü ögrencisi Mine Altug ise, “Ben bugün bütün canlilar olarak sevgiye ne kadar ihtiyacimiz oldugunu bir kez daha hatirladim. Onlarin beni de sev yarisini görmek hem mutlu hem de biraz duygusal hissettirdi bana. Çok güzel bir etkinlikti, emegi geçen herkesten Allah razi olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile